sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Neulottu keeppi ja pipo - puoleen hintaan

Puoleen hintaan löysin Oulun Prismasta nämä Kelo-langat, siitä otsikko ;) Ja jälleen uusi lanka minulle, eli Novitan Kelo. Aika pitkälle oli samanlaista neuloa kuin Isoveli, josta tein edellisen postauksen. Paksua lankaa ja nopeasti syntyy jälkeä.

Tämän keepin ja pipon halusin vain tehdä kuvan perusteella; minusta mukavan näköinen setti. Tämä setti nyt vain taitaa löytää uuden omistajan - anoppi kävi viikonloppuna kylässä mökillä ja kokeili näitä päällensä..ja vaikutti siltä, että piti kovasti. Joten enköhän minä nämä hänelle anna :) (Minulla on erittäin mukava anoppi, näin niin kuin sivuhuomautksena mainittakoon).








Lanka: Novita, Kelo (väri 819)
Puikot: nro 8

maanantai 16. syyskuuta 2013

Snadisti kasaria

Tai ainakin minusta tämä on hiukan kasarihenkinen tekele. Ehkä väritys tekee sen (väritys ei ole kovinkaan harkittu - alennuksesta olen näitä Isoveli -lankoja pikku hiljaa hamstrannut), ehkä raidoitus..tai sitten malli.

Ensimmäistä kertaa neuloin Novitan Isoaveljeä ja mukavaahan se oli - paksua lankaa ja isot puikot (kutosilla nitkutin menemään) ja näin isompikin työ valmistui melko ripeästi. Ohjeen löysin Novitan nettisivuilta (http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94613). Siitä tulikin mieleeni, että kuinka älyttömän monta tuntia olenkaan surffaillut kaikenmaailman neuleohjeita netistä! Aivan korvaamaton väline tänä päivänä tässä harrastuksessa. 





Nyt olenkin sitten innostunut värjäämään itse lankoja; ensimmäistä kertaa elämässäni - sienet, sipulinkuoret ym. saivat viime viikonloppuna kyytiä isossa padassa nuotion äärellä. Ja tarkoitus olisi jatkaa vielä kokeiluja. Tästä teen sitten vähän myöhemmin oman postauksen. Niin. Ja ilmoittauduin myös kursseille tämän lankojen värjäyksen tiimoilta..joten ehkä tässä käy taas perinteisesti - hurahdan taas täysillä tähän aluevaltaukseen...

Muuten elämä on ollut yhtä hullunmyllyä elokuusta asti - ensin rakennettiin iso hirsivarasto mökille ja nyt kotona on putkiremontti, kylppäriremontti, sähkölinjojen ym. uusiminen käynnissä. Remonttimiestä ramppaa edes takaisin, etupiha täysin myllerretty ja mökä on kova. Mutta ehkä jouluna sitten kaikki on ohitse ja elämä taas mallillaan. Ehkä..


Lanka: Novitan Isoveli (värit 573, 166, 503 ja 230)
Puikot: nro 6