maanantai 11. heinäkuuta 2011

Banaanikakku



Tässäpä helppo ja kokeilemisen arvoinen banaanikakun ohje:



100 g leivontamargariinia

3 dl sokeria

2 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

1 tl soodaa

0,5 dl maitoa

2 banaania



Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne joukkoon. Soseuta banaanit (esim. blenderillä) ja lisää maito joukkoon. Lisää tämä taikinaan ja sekoita. Paista 175 asteisessa uunissa n. 35-40 minuuttia. 









3 kommenttia:

  1. Tulipa mehevän näköinen banaanikakku. Minä täällä valmistelen makkara-kasvisvartaita =o)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää. Tuosta iltateen kanssa pari siivua ja sitten jaksaa taas! Itse investoin tänään 3,50 euroa meriläisen kahvipitkoon, kun mies oli vailla pullaa. Ei aina leipoa.

    VastaaPoista
  3. Makkarakasvisvartaat kuulostavat hyviltä :)
    Nyt kyllä on maailma sekaisin: Aikku ei ole leiponut :O

    Tämä banaanikakku on kyllä saanut kehuja, joten kokeilkaapas pois, jollette ole ennen tällä ohjeella tehneet :)

    VastaaPoista